Genoeg werk voor Sato en Davidson

[photo1]Teambaas van British American Racing David Richards heeft gezegd dat Anthony Davidson en Takuma Sato niet bang moeten zijn dat ze volgend jaar niet genoeg werk hebben.

British American Racing maakte gisteren bekend Takuma Sato te hebben aangetrokken als testcoureur. Sato word reservecoureur, de positie die eerst door Davidson werd ingenomen. Davidson blijft als testcoureur in dienst bij het team van Richards.

[photo2]”Met Anthony Davidson hebben we een contract voor meerdere jaren” aldus David Richards. “We hebben contacten gezocht met andere teams om hem ergens in een bolide te krijgen, volgende week zullen Davidson en ik alle mogelijkheden doorspreken. Davidson kan altijd bij British American Racing terecht, er is genoeg testwerk voor Sato en Davidson. Dat is zeker, we zullen dit jaar opnieuw veel gaan testen om de bolide optimaal door te ontwikkelen.”

British American Racing zal dus niet op vrijdag gaan testen, het Britse team gaat ook ongelimiteerd testen. Sato, Davidson, en Matsuura maken deel uit van het testteam.