Goede dag voor Minardi

[photo1]Het Kl Minardi Asiatech team kende gisteren een goede eerste dag op het circuit van Canada. Mark Webber en Alex Young reden nog niet eerder op het circuit van Canada, beide coureurs werkten aan de voorbereidingen voor de race op zondag. Mark Webber reed de 18e tijd, terwijl Alex Yoong de 22 tijd op de klokken zette.

“We hebben vandaag progressie geboekt” aldus Mark Webber. “Op nieuwe banden ging ik echter niet zo snel als ik had gehoopt. De bolide ging redelijk goed, de monteurs hebben hard gewerkt om tussen de sessies door kleine problemen op te lossen. Ik vind het een leuk circuit, ik kijk uit voor de kwalificatie van morgen.”

“Het was een goede dag voor ons” aldus Alex Yoong. “De bolide is betrouwbaar en we hebben veel ronden kunnen rijden. Ik ben niet tevreden met de banden, we hebben de ophanging wat veranderd. Dit hielp een beetje, maar het is nog steeds niet zoals het hoort, dit baart me zorgen.”

Teambaas Paul Stoddart is tevreden en hoopt morgen op dezelfde uitslag. Het Italiaanse team heeft overigens een reservebolide bij, deze is voor Mark Webber.

Loading