GR8 gaat samenwerking aan met Bavaria City Racing

R8 Industries is een samenwerking aangegaan met de organisatie van Bavaria City Racing. De samenwerking is gebaseerd op ondersteuning van marketing en promotionele activiteiten rondom het evenement.

Elk jaar nemen coureurs deel aan het spectaculaire evenement. Zo was in vorige editie racecoureur Robert Doornbos de privé chauffeur van minister president Balkenende en reed Robert de prijswinnaar van ERU rond in een Formule 1 twoseater. Daarnaast introduceerde Yelmer Buurman het publiek met de Superleague Formula V-12 bolide van AC Milan.

Op zondag 21 augustus 2011 gaat de zevende editie van het jaarlijks terugkerend Formule 1-spektakel weer van start.

Organisator Herman Vaanholt is verheugd de datum nu definitief bekend gemaakt te hebben: “Ieder jaar proberen we een upgrade te realiseren van het programma. Daarom zijn we blij dat we de datum nu officieel naar buiten kunnen brengen, zodat we met de teams en coureurs concrete afspraken kunnen maken.” Afgelopen edities waren ruim 550.000 bezoekers getuige van spectaculaire demonstraties.

GR8 Industries kan uw bedrijf ondersteunen in communicatie en sponsor activatie rondom dit evenement. Door het toepassen van een juiste strategie met leuke creatieve ideeën kan het voor uw bedrijf een perfect platform worden. Dit kan dmv een endorsement met voormalig Formule 1 coureur Robert Doornbos of Superleague Formula coureur Yelmer Buurman. Maar ook kunt u van de partij zijn op het spectaculaire Burning Rubber Gala waarbij u met uw relaties samen met autosport legendes een geweldige avond kunt beleven.

Loading