Heidfeld test, Pantano niet

[photo1]Nick Heidfeld is vandaag als enige Jordan coureur op het circuit van Jerez in actie gekomen. De Italiaan Giorgio Pantano, die bijna rond leek te zijn met het team, reed niet. Pantano zal eerst met bankgaranties moeten komen, hij is echter (nog) niet in staat deze af te geven.

Nick Heidfeld reed vandaag 94 ronden, de Duitser simuleerde een race waarbij werd gekeken naar de betrouwbaarheid en de Bridgestone banden.
“Dit is een mijlpaal. We hebben vandaag, op derde dag, met de Jordan EJ14 meer dan 400 kilometer gereden”, aldus James Robinson, Hoofd van Race and Test Engineering. “De auto stopte vlak voor het einde van de dag nog even, gelukkig weten we wat de oorzaak is. Het was een goede dag, mijn complimenten gaan uit naar de mensen in de fabriek die goed werk hebben verricht.”

Nick Heidfeld
“We hebben veel kunnen rijden. We zijn wel een aantal technische problemen tegen gekomen, maar dat is normaal als je bedenkt dat we pas net beginnen met het testen van een nieuwe auto. We hebben vandaag progressie geboekt, er zit meer snelheid in en de auto voelt beter aan. Ik denk dat we onze technische problemen nog voor Melbourne kunnen oplossen, we hebben nog veel werk te doen, vandaag zijn we weer een stapje vooruit gegaan.”

Loading