Verstappen dan toch naar Jordan?

[photo1]Nadat de onderhandelingen tot twee keer toe werden afgebroken zijn Jos Verstappen en Eddie Jordan toch weer met elkaar in gesprek. Eddie Jordan heeft Jos Verstappen een nieuwe opzet van het contract toegestuurd, momenteel onderhandelen beide partijen opnieuw over de opzet van het contract.

Jordan, Trust, en het Verstappen management willen vooralsnog niet reageren. Wel is duidelijk dat Eddie Jordan afgelopen week in Rotterdam was om daar met Michel Perridon te praten, afgelopen dinsdag heeft het management van Verstappen opnieuw een bezoek gebracht aan de Jordan fabriek in Engeland.

Aanvankelijk leek het erop dat Pantano naar Jordan zou gaan, de Italiaan kon gisteren echter geen bankgaranties geven. Nadat de deadline voor het afgeven van de bankgaranties was verstreken werd de Italiaan direct uit de Jordan gehaald. Pantano heeft 5 miljoen Euro aan sponsorgeld, Jos Verstappen schijnt 8 miljoen Euro op tafel te kunnen leggen. Momenteel is er geen enkele coureur die zoveel sponsorgeld op tafel kan leggen, de Jordan soap gaat dus opnieuw door.

Loading