Idols bij Jordan?

[photo1]Het team van Eddie Jordan overweegt een talentenjacht te beginnen à la het televisieprogramma Idols. Iedereen zou zich voor de talentenjacht kunnen inschrijven waarna het publiek voor de uiteindelijke beslissing zal zorgen.

Het programma zal, als de plannen doorgaan, volgend jaar beginnen. De winnaar moet dan een trainingsprogramma doorlopen dat drie jaar zal duren, in 2007 mag de winnaar dan bij Jordan zijn Formule 1 debuut maken.

Met dit programma wil Jordan veel publiciteit naar zich toehalen en daarmee nieuwe potentiële sponsoren te interesseren. Daarnaast hoopt het team de merchandise verkopen omhoog te stuwen en een flinke zak geld van een TV-zender te ontvangen.

Formule 1 tycoon Bernie Ecclestone zou overigens ook achter het plan staan, hij zou er alle baat bij hebben dat de Formule 1 goed word gepromoot. Daarom zou Ecclestone ook bereid zijn geld te investeren als dit plan daadwerkelijk verwezenlijkt wordt. Overigens geeft dit wel aan dat het team van Jordan het momenteel niet erg breed heeft.

Loading