Jordan en Verstappen houden lippen op elkaar

[photo1]”Geen commentaar”, dat is het antwoord wat we vandaag van Jordan en het management van Verstappen kregen. Vanmorgen spraken beide partijen opnieuw met elkaar, men laat er echter niets over los.

Opvallend was dat niet Michel Perridon naar Engeland afreisde, Huub Rothengatter mocht deze keer met Raymond Vermeulen naar Engeland vliegen. Eerder nog vond Perridon het verstandiger om Rothengatter thuis te laten en zelf de onderhandelingen te gaan voeren.
“Het leek me beter thuis te blijven gezien de situatie tot nu toe”, aldus Perridon. “Ik durf ook geen voorspelling meer te doen of het nu wel lukt. Ik heb de laatste tijd genoeg gezegd. Ik moet heel erg wennen aan de manier waarop het gaat in de Formule 1. Ik hoop dat ze er nu zonder mij wel uitkomen.”

Jordan en Verstappen hebben een radiostilte in acht genomen, het blijft dus vooralsnog gissen hoe de onderhandelingen vandaag zijn verlopen.

Morgen heeft Jordan een bescheiden teampresentatie op het circuit van Silverstone gepland staan. Nick Heidfeld zal hier in ieder geval worden gepresenteerd, ook de 21-jarige Duitse coureur Timo Glock zal aanwezig zijn.

Loading