Jordan wil Britse coureur

[photo1]De Formule 1 renstal van Jordan wil dit jaar tenminste één Britse coureur in dienst nemen. Een van Jordan’s belangrijkste sponsoren, Benson&Hedges, zal dankzij de Britse invloed vrijwel zeker aan het team verbonden blijven.

Allan McNish, Ralph Firman, en Justin Wilson zijn de drie coureurs met een Britse nationaliteit die in de pers met Jordan in verband worden gebracht. Daarnaast praat Nick Heidfeld ook met Jordan, de Duitser heeft echter nauwelijks sponsorgeld.

De kansen van Jos Verstappen zijn erg klein, afgelopen maandag stopte de Nederlander de onderhandelingen met het Britse team. De reden hiervan is nog steeds niet helemaal duidelijk, Jordan wil vooralsnog niet reageren.

Jordan lijkt het geld van Trust hard nodig te hebben, met de huidige financiële situatie ziet de toekomst er zeker niet rooskleurig uit. Het enige wat Verstappen nu kan doen is hopen dat Eddie Jordan opnieuw contact met hem zal opnemen en hem een verbeterde aanbieding zal doen. Voorlopig vechten de Britse coureurs en Nick Heidfeld om de twee enige overgebleven Jordan stoeltjes.

Loading