Justin Wilson nieuwe coureur KL Minardi?

[photo1]De Engelse pers is er inmiddels uit, Justin Wilson wordt morgen in Londen gepresenteerd als coureur bij KL Minardi. De 23-jarige Engelsman zou de benodigde 5 miljoen Euro hebben betaald aan het team.

Wilson zou gaan testen bij het Newman-Haas team, deze test is volgens de laatste geruchten geannuleerd. Wilson paste eerder al een stoeltje op de fabriek van Minardi in het Italiaanse Faenza. Teambaas Paul Stoddart wilde Wilson graag in zijn team opnemen, het sponsorgeld zou het enigste struikelblok zijn.

Sigarettenfabrikant Benson&Hedges heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat Wilson het benodigde sponsorgeld op tafel kan leggen. Benson&Hedges dat ook sponsor is van Jordan wilde haar naam graag verbinden aan nieuwe Engelse coureur.

Het blijven geruchten, maar is het is wel waarschijnlijk dat Stoddart Wilson aan de pers zal voorstellen. Jos Verstappen en Christijan Albers hebben inmiddels bevestigd morgen niet gepresenteerd te worden als coureur.

Het is nog even afwachten, morgen om 12.00 uur Nederlandse tijd weten we meer. Het KL Minardi team zal dan eindelijk duidelijkheid geven, F1News.nl houd je op de hoogte!

Loading