Kiesa niet tot einde seizoen in Minardi? | Update

[photo1]Volgens de Indische coureur Narain Karthikeyan is het nog allerminst zeker dat Nicolas Kiesa dit seizoen bij Minardi afmaakt. Volgens Karthikeyan kan hij de laatste twee Grand-Prix bij Minardi rijden als hij 800.000 euro betaalt.

Enkele Deense investeerders en de manager van Kiesa, David Sears, hebben 600.000 euro betaald om de Deen tot er met de Grand-Prix van Italië in de Minardi te laten rijden. Het is nog maar de vraag of Sears en enkele Deense investeerders bereid zijn om ook voor de laatste twee Grand-Prix te betalen.

“Er bestaat een kans dat ik de laatste twee Grand-Prix in de Minardi zal rijden”, aldus Narain Karthikeyan. “Het kost me 800.000 euro, op dit moment heb ik dat geld niet, ik ben op zoek naar sponsoren. Misschien is de tijd tekort, maar met het oog op volgend jaar moet het dan misschien kunnen lukken.”

Minardi heeft overigens ook contact met de Amerikaanse Sarah Fisher. De kans bestaat dat Fisher tijdens de Amerikaanse Grand-Prix in de derde Minardi mag rijden, hiervoor zal de Amerikaanse wel moeten betalen.

Karthikeyan testte overigens al voor Jordan en Jaguar. Fisher rijdt IRL en reed al eens enkele ronden in een McLaren.

Update
Teambaas Paul Stoddart heeft inmiddels ontkent dat hij interesse heeft om Sarah Fisher in een Minardi te zetten. De uitspraken die Stoddart over Fisher zou hebben gedaan zouden door de media zijn opgeblazen.