Klien en Liuzzi hebben contract op zak

Vandaag heeft Red Bull Racing bekend gemaakt dat zowel Christian Klien als Vitantonio Liuzzi een contract ondertekend hebben. Het is alleen nog niet duidelijk wie de teamgenoot van David Coulthard zal worden. Waarschijnlijk zal de renstal per race beslissen wie de tweede auto mag besturen.

“Beide coureurs hebben identieke overeenkomsten getekend. Dit houdt in dat ze met een optie voor meerdere jaren zijn vastgelegd voor race- en testcoureur. Na de wintertests in januari en februari wordt er beslist wie er in Australië aan de start staat,” aldus het team.

“Ik ben erg blij met dit contract. Het is voor mij persoonlijk erg leuk om op mijn verjaardag bij de presentatie van het team aanwezig te zijn. Ik ga er alles aan doen om aan de start te staan in Melbourne,” aldus Christian Klien.

Ook Vitantonio Liuzzi is uiteraard erg blij is met het tekenen van het contract. “Voor mij is deze overeenkomst een grote eer en het is een geweldig nieuwjaargeschenk. Natuurlijk hoop ik op een plaats in de auto bij de races. Dat zal mijn zeer goede band met Christian niet schaden, we willen ten slotte allebei het beste voor Red Bull Racing,” aldus Liuzzi.

Zowel Christian Klien als Vitantonio Liuzzi worden al sinds hun jeugd gesteund door Red Bull.

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading