Kosuke Matsuura gaat BAR testen

[photo1]Het British American Racing team heeft Kosuke Matsuura een test aangeboden. Matsuura in december op het circuit van Jerez testen.

De Japanner Matsuura eindigde dit jaar als tweede in het Duitse Formule 3 kampioenschap. Matsuura is door Honda opgeleid, in 1999 wist hij de raceschool van Honda te voltooien. Met de help van ex-Formule 1 coureur Aguri Suzuki kwam Matsuura dit jaar met het Italiaanse Prema team in het Duitse Formule 3 kampioenschap in actie. In de laatste race werd de strijd om de titel beslist, Matsuura viel uit en eindigde als tweede in het kampioenschap.

[photo2]”Matsuura is een jong talent” aldus teambaas David Richards. “We zijn blij om hem kennis te laten maken met de Formule 1, volgend maand zal hij in Jerez in de BAR004 testen. De test laat de goede band tussen de ontwikkelingsprogramma’s van Honda en BAR zien.”

Yasuhiro Wada – Manager Honda Motorsport
“Ik ben erg blij met de resultaten van Matsuura in het Duitse Formule 3 kampioenschap van de afgelopen twee jaar. Ik ben dan ook erg blij dat Matsuura nu in een Formule 1 bolide mag testen. Wij erg op talenten gericht zoals op Takuma Sato en Kosuke Matsuura.”

Loading