Mark Webber over Jaguar

[photo1]Australiër Mark Webber verkeert in de wolken nadat hij werd uitverkozen door Jaguar. Webber kijkt nu uit naar een drukke winter, op 26 november zal Webber voor het eerst in de Jaguar in actie komen.

“Het is fantastisch dat ik volgend seizoen voor Jaguar mag uitkomen” aldus Mark Webber. “Jaguar is een van de bekendste en succesvolste autosportmerken in de autosporthistorie. Ik vind het een eer om voor Jaguar te mogen rijden.”

[photo2]”Ik begrijp dat mijn rol zeer belangrijk zal worden om succes te behalen voor Jaguar. Antonio Pizzonia en ik zullen er in de winter alles aan doen om de bolides te verbeteren. Ik kijk uit naar de veranderde kwalificaties, ik denk dat Jaguar goed zal gaan presteren.”

Antonio Pizzonia verblijft overigens in New York, de Braziliaan zal deelnemen aan de marathon van New York.

Dit jaar behaalde Jaguar 8 WK-punten die allemaal door Irvine bij elkaar werden gereden, teambaas Niki Lauda wil het volgend jaar beduidend beter doen.

Loading