Massa beschuldigd Alonso

Felipe Massa en Fernando Alonso zullen het als teamgenoten bij Ferrari volgend jaar niet makkelijk krijgen. Nu al beschuldigd Massa Alonso, volgens de Braziliaan heeft Massa wel van “crashgate” geweten.

“Ik ben er zeker van dat Alonso op zijn minst van crashgate heeft moeten geweten. Zonder twijfel, dat lijkt me logisch”, liet Massa optekenen toen hij door diverse Braziliaanse journalisten werd geinterviewed.

Ferrari was er als de kippen bij om de uitspraak te ontkennen, volgens de Scuderia werden de uitspraken van Massa “enorm opgeblazen op het internet”.

De 28-jarige Massa reageerde niet lang daarna:
“Ik wil benadrukken dat mijn uitspraken niet onderbouwd kunnen worden door middel van bewijs, ik heb de uitspraken te snel gedaan. Ik wil benadrukken dat deze episode mijn goede relatie met Alonso volgend jaar bij Ferrari niet in de weg zal staan.”

Volgens de Braziliaanse media hebben Massa en Alonso geen enkel contact meer met elkaar, “crashgate” zou Massa nog steeds dwars zitten. Massa is nog altijd van mening dat hij door “crashgate” vorig jaar de wereldtitel verloor.

Met in de achterhoofd de moeizame relatie tussen Hamilton en Alonso, waarbij Raikkonen uiteindelijk met de titel ging lopen, kunnen ze bij Ferrari de borst alvast nat maken.

(pg)