Minardi gaat PS03 verbeteren

[photo1]Minardi is momenteel druk bezig om het huidige PS03 chassis te verbeteren. Het Italiaans/ Engelse team is druk bezig met de ontwikkeling van enkele nieuwe onderdelen.

“Een deel van het geld dat Bernie Ecclestone heeft geïnvesteerd zal dit seizoen nog worden gebruikt om onze huidige bolide door te ontwikkelen”, aldus Minardi woordvoerder Graham Jones. “In de komende 5 weken zullen we de Minardi PS03 en Arrows A23 testen, het is nog niet bekend waar dit zal gebeuren, waarschijnlijk in Engeland.”

Minardi zal nu ook in de windtunnel te vinden zijn, afgelopen week testte het team al in de Fondmetal windtunnel in Italië. In Canada hadden Verstappen en Wilson de beschikking over nieuwe barge-boards. Het team is nu druk bezig om de aërodynamica verder te verbeteren. Het team is bijvoorbeeld bezig om de voorvleugel verder te perfectioneren.

“We hebben de intentie om de komende races nieuwe onderdelen te introduceren”, zo vervolgd Jones. “Dankzij de nieuwe investeringen zijn we nu in staat om alles uit ons technische team te halen. Dit seizoen zijn er nog acht races, we willen het beste uit de races halen, daarvoor zullen de we Minardi PS03 verbeteren.”