Minardi PS03 half februari gereed

[photo1]F1News.nl had gisteren kort contact met de persvoorlichtster van Minardi, Stefania Torelli. Torelli wist ons het nodige te vertellen over de nieuwe Minardi PS03.

“De Minardi PS03 zal in de tweede of derde week van februari gereed zijn” aldus Torelli. “Er is dan nog meer dan voldoende tijd om de bolide op enkele circuits te kunnen testen. Voorlopig hebben we alleen Jos Verstappen en Justin Wilson opgenomen in ons testprogramma.”

“Volgende week komen we met de Minardi PS01 in actie, de test dient er puur en alleen voor om onze coureurs in de juiste conditie te houden. Het is ook een goede voorbereiding voor de eerste met de Minardi PS03.”

[photo2]De teampresentatie van het Minardi team zal zoals het er nu naar uitziet in Australië worden gehouden. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat het Italiaans/ Engelse team haar bolide op de woensdag voor de Grand-Prix van Australië zal onthullen.

Tevens zal Minardi volgende week gewoon op Michelin banden testen, naar alle waarschijnlijkheid zal het team het gehele jaar op rubber van Michelin in actie komen.

Loading