Minardi terug uit Rusland

[photo1]Oprichter van Kl Minardi Gaincarlo Minardi bracht de afgelopen dagen in Rusland door. De Italiaan had belangrijke afspraken met partner Gazrom, de Russische motorsport federatie, en enkele journalisten.

Als klap op de vuurpijl werd Minardi uitgenodigd voor een privé bezoek op het Kremlin. Minardi hield drie persconferenties, bij Gazrom, de Russische motorsport federatie, en een met het management van Sergey Zlobin.

“Ik ben fantastisch ontvangen in Rusland” aldus Gaincarlo Minardi. “Dankzij onze partner Gazrom en testcoureur Sergey Zlobin is het team hier erg populair. Ik heb ook de kans gehad om enkele Russische coureurs te evalueren, ze zijn al in contact met het team. Ook heb ik met potentiële sponsoren gepraat die interesse hebben om te sponsoren op onze bolides.”

[photo2]”Ik ben ook heel blij omdat ik ben uitgenodigd op het Kremlin, hier ben ik Rusland heel dankbaar voor. Het was een onvergetelijk ervaring. Ik kijk er naar uit om onze band met Rusland te versterken.”

Op het hoofdkantoor van Gazrom werd een showcar van een Minardi PS02 neergezet, de auto stond in de vriezende kou, toch kwamen duizenden werknemers van Gazrom naar de bolide kijken. Voor de meeste is het de eerste keer dat ze een echte Formule 1 bolide zagen.

Loading