Minardi vangnet voor Wilson

[photo1]Minardi teambaas Paul Stoddart zal Justin Wilson met open armen ontvangen als de Brit niet bij Jaguar mag aanblijven. Wilson maakte dit seizoen zijn Formule 1 debuut bij Minardi, momenteel verkeert hij bij Jaguar in grote onduidelijkheid.

“Als Wilson niet bij Jaguar kan blijven dan zullen wij hem met open armen ontvangen”, aldus Minardi teambaas Paul Stoddart. “Ik hoop niet dat Wilson Minardi zal hebben, maar als het bij Jaguar niet lukt is het altijd een optie voor hem. Natuurlijk hebben we wat geld nodig van de coureurs, maar dat kunnen we altijd wel een oplossing voor vinden.”

Wilson laat momenteel niet veel los over zijn positie. Wel is duidelijk dat zijn positie ter discussie staat, de Brit zal de komende maand alles moeten geven als hij zich volgend jaar weer in een groene overall wenst te steken.

“Kijk als het bij Jaguar niet gaat lukken dan twijfelen we geen momenten en gaan we naar Minardï”, aldus Jonathan Palmer, de manager van Wilson. “Soms je moet je een stapje terug doen om vervolgens twee stappen vooruit te doen. Minardi doet fantastische dingen met de gelimiteerde middelen die ze ter beschikking hebben.”