Minardi wacht met coureurs

[photo1]Minardi heeft bevestigd dat het momenteel met een groot aantal coureurs in gesprek is. Het is zo goed als zeker dat Gianmaria Bruni volgend jaar een van de coureurs zal worden, over de andere coureur is echter niets bekend. De Italiaans/ Engelse Formule 1 renstal wil Jos Verstappen graag behouden, de kans dat dit zal gebeuren is echter zeer klein. De sponsoren van de Nederlander zien namelijk niet veel in een verlenging van het contract.

“We spreken momenteel met een groot aantal coureurs” aldus Gaincarlo Minardi. “Sommige van deze coureurs hebben al eens eerder voor Minardi gereden, anderen niet. Ik kan geen namen noemen, we hebben geen haast dus een bevestiging kan nog wel een tijdje op zich laten wachten.”

Het is geen geheim dat Minardi geld vraagt van de coureurs. Bruni heeft dit geld, zijn toekomstige teamgenoot zal dit geld ongetwijfeld ook hebben. Bruni werd vorig jaar 2e in het Europese Formule 3000 kampioenschap, een Italiaanse sponsor van Minardi is bereid meer geld te betalen als Bruni wordt aangesteld als coureur. Welke sponsor dit is willen zowel Bruni als Minardi niet bekend maken.