Montoya wil weg bij Williams

[photo1]Juan Pablo Montoya heeft grote moeite om zich dit seizoen te motiveren bij het team van BMW Williams F1. De Colombiaan is dan ook blij dat hij aan het einde van dit seizoen over kan stappen van Williams naar McLaren.

“Ik wordt nauwelijks betrokken bij het verbeteren van de bolide”, aldus Juan Pablo Montoya. “Natuurlijk kan ik me hier wel iets bij voorstellen maar het is voor mij uiterst vervelend. Helaas boeken we zo niet genoeg vooruitgang terwijl ons aërodynamische pakket in de basis al veel te wensen over laat.”

“Ik kan me nauwelijks motiveren dit seizoen. We komen simpel weg tekort ten opzichte van de concurrentie. Volgend jaar moet het beter gaan, ik zie het als een grote uitdaging om met McLaren Grand-Prix te gaan winnen, ik heb hier ontzettend veel zin in.”

Dat het bij BMW Williams F1 niet zo goed gaat blijkt uit de resultaten. Vorig jaar won Montoya de Grand-Prix van Duitsland en pakte hij bijna een ronde voorsprong op de concurrentie. Afgelopen zondag reed hij echter anoniem mee en kwam slechts als vijfde over de eindstreep.

Loading