Naast Albers ook Tung met Williams naar Rotterdam Racing?

[photo1]Gisteren is eindelijk officieel bevestigd dat Christijan Albers op 7 augustus met Minardi zijn opwachting zal maken tijdens Rotterdam Racing 2005. Naast Minardi lijkt ook het BMW Williams F1 Team naar Rotterdam te komen, zij zouden met de Chinees-Nederlandse coureur Ho-Pin Tung een demonstratie willen geven.

“We kunnen de geruchten niet ontkennen, de kans is groot dat de Chinees-Nederlandse coureur Ho-Pin Tung tijdens Monaco aan de Maas zal rijden in een BMW-Williams Formule 1”, zo laat de organisatie in een persbericht weten.

De organisatie heeft in ieder geval bevestigd dat er twee Formule 1 teams komen. Daarnaast heeft de organisatie in overleg met de gemeente Rotterdam ook besloten om parcours wat aan te passen. Op twee punten zullen de bolides nu omdraaien, hiermee zullen de bezoekers de auto’s vaker zien.

“Helaas hebben niet als mijn fans de mogelijkheid om een Grand-Prix te bezoeken”, aldus Christijan Albers. “Dan ga ik toch gewoon naar mijn fans toe! Het is een fantastische kans om mijn fans wat terug te geven voor al het support dat ze me hebben gegeven de afgelopen maanden.”

Kaarten voor de tribunes langs het parcours zijn nog beperkt verkrijgbaar op RotterdamRacing.nl. Naar het evenement wordt een enorme toeloop van publiek verwacht, de organisatie van Rotterdam Racing verwacht dat er ongeveer 500.000 toeschouwers zullen zijn.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading