Ook Michael Schumacher waarschuwt

[photo1]De wereldkampioen Michael Schumacher heeft gewaarschuwt voor het circuit van Monaco. Volgens de Duitser moeten hij en zijn collega’s oppassen voor de gevaren op en naast het circuit.

Volgens Schumacher is Monaco niet een van de veiligste circuits. Michael Schumacher waarschuwt vooral voor riskante manouvre’s.

“De Grand Prix van Monaco is een uitdaging” aldus Schumacher. “Het racen tussen de vangrails op hoge snelheid is vermoeiend, maar tegelijkertijd ook enorm motiverend omdat het allemaal erg krap is. Ik vind het leuk om hier te rijden, toch is het gek dat we hier ondanks de gevaren elk jaar terugkomen.”

Michael Schumacher schreef de Grand-Prix van Monaco vorig jaar op zijn naam. Schumacher schreef de Grand-Prix al vijf maal op zijn naam, als Schumacher de race zondag opnieuw wint komt Schumacher gelijk te staan met Ayrton Senna. Senna schreef de Grand-Prix als enigste zes maal op zijn naam. Schumacher ging overigens wel vaker van start als Senna.

Schumacher voetbalt vanavond met een sterrenteam tegen een team dat bestaat uit bekenden uit Monaco. De wedstrijd begint om 19.15, deze wedstijd wordt live uitgezonden op Eurosport.

Loading