Opel met Verstappen op Zandvoort?

[photo1]Oud-Formule 1 coureur Jos Verstappen staat in belangstelling van de DTM renstal van Opel. Opel zou de Nederlander graag tijdens de DTM race op Zandvoort willen inzetten.

“Het is niet zo makkelijk als het lijkt” aldus René de Boer, woordvoerder van Opel, op Formule1.nl. “Opel rijdt met vier auto’s in de DTM. Er is nog een vijfde, de reserve- en testauto, maar daarvoor moet wel weer een heel leger nieuwe monteurs worden opgetrommeld en die hebben we niet zo maar klaarstaan. Bovendien wil Jos natuurlijk eerst goed testen met die auto voor hij in Zandvoort aan de start komt. Het zou mooi zijn als het lukt, maar we kunnen niets beloven.”

Jos Verstappen liet eerder dit seizoen al diverse malen weten geïnteresseerd te zijn in het DTM kampioenschap. De Nederlander had contact met Audi en Opel maar deze teams hadden hun coureurs inmiddels al vast gelegd. Verstappen wordt in Duitsland ook genoemd als vervanger van Heinz-Harald Frentzen. Frentzen presteert al enige tijd slecht in het DTM kampioenschap en Opel zou hem volgens geruchten binnenkort willen vervangen.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading