Opnieuw geen Bobbi in Oostenrijk

[photo1]Afgelopen dagen ontstond er verwarring over de testcoureur van Minardi, Matteo Bobbi, zou hij nu wel of niet in actie zou komen tijdens de Grand-Prix van Oostenrijk? De persvoorlichters van Minardi konden geen duidelijkheid scheppen, op de pitbox van Minardi in Oostenrijk staat wel de naam van Matteo Bobbi te prijken.

“Ik kom niet in actie in Oostenrijk,” zo vertelde Matteo Bobbi vandaag tegenover F1News.nl. “Ik zit nu in Milaan. Of het met geld te maken heeft? Geen idee dat moet je aan mijn manager vragen.”

Minardi heeft alles klaar gemaakt om Bobbi te laten rijden, Bobbi heeft ook een contract waarin staat dat hij in Oostenrijk zal testen.

“Ik heb op dit moment ook geen duidelijkheid,” zo vervolgd Bobbi. “Ik heb nog een contract waarin staat dat ik ook tijdens de Grand-Prix van Monaco en die van Oostenrijk in actie zal komen. Ik concentreer me voorlopig op het racen, ik hoop dat ik nog voor Minardi mag rijden.”

Twee weken geleden, in Barcelona, kwam Bobbi ook al niet in actie. Volgens Minardi was dit vanwege “commerciële problemen”, volgens Bobbi had Minardi echter geen geld om met drie bolides te rijden.