Pantano Jordan coureur af

Jordan heeft het contract met Giorgio Pantano ontbonden, hiermee word de Formule 1 loopbaan van de Italiaan vroegtijdig beëindigd. De sponsoren van Pantano kwamen niet met geld over de brug waardoor de laatste drie Grand-Prix door Timo Glock zullen worden verreden.

“Het was een genoegen om met Giorgio Pantano te werken”, aldus teambaas Eddie Jordan. “Contractuele geschillen maken het echter onmogelijk om nog langer met hem te werken. We wensen hem veel succes in de toekomst. Timo Glock heeft het seizoen al indruk op me gemaakt. In Canada deed hij het onmogelijke. Ik ben ervan overtuigd dat hij het nu opnieuw goed zal doen, ondanks dat de huidige ontwikkeling nogal onverwachts kwam. In China heeft hij overigens wel een voordeel, nog niemand kent dat circuit.”

Timo Glock staat overigens hoog op het lijstje van Jordan om volgend jaar ook voor zijn team uit te komen. Naast talent beschikt de jonge Duitser ook over enkele belangrijke sponsoren waardoor niets een contract voor volgend jaar in de weg lijkt te staan.

Loading