Pantano out?

[photo1]Giorgio Pantano lijkt een groot probleem te hebben. Zijn vader heeft namelijk een zakelijk conflict met zijn manager, de steenrijke Deen Lars-Christian Brask.

Lars-Christian Brask onderhoudt alle contacten met de sponsoren en zorgt er ook voor dat het team van Jordan op tijd wordt betaald. Geld heeft Jordan in ieder geval niet gehad, daarom komt Giorgio Pantano voorlopig nog niet in de Jordan in actie. Waarschijnlijk heeft de manager van Pantano vanwege het conflict met de vader van Pantano niet aan Eddie Jordan betaald.

“Wat er precies aan de hand is voor mij ook een vraagteken”, aldus commercieel directeur Ian Phillips van Jordan. “Er is een geschil tussen de manager van Pantano en zijn familie. We weten nog niet wat we gaan doen als dit geschil niet wordt opgelost, daar hebben we eerlijk gezegd nog niet over nagedacht.”

Volgens geruchten zal Timo Glock Giorgio Pantano vervangen mocht het probleem niet op tijd worden opgelost. De Duitser is nu nog derde coureur bij Jordan en mag waarschijnlijk dit weekend zijn Grand-Prix debuut maken.

Loading