Pantano wint Thunder in the park

[photo1]Giorgio Pantano heeft gisteren op het circuit van Donnington de two-seater race gewonnen, Christijan Albers eindigde als tweede.

Het evenement Thunder in the park werd goed bezocht, 25.000 mensen bezochten de two-seater race. In de tweezitter zaten tijdens de two-seater race een aantal sterren, zo werd zangeres Gabrielle rond gereden. Daarnaast werd de reporter van ITV, een boxer, een winnaar van een prijsvraag, en drie mensen die de veilig wonnen rond gereden.

De acht two-seaters van Minardi reden maar liefst 102 mensen rond, de acht coureurs reden ruim 3000 kilometer op het circuit van Donnington.

Aan het eind van de dag gaven Matteo Bobbi, Giorgio Pantano, Bryan Herta, en Justin Wilson demonstraties in de Minardi van vorig jaar. Toen werd ook bekend dat het evenement ruim een half miljoen Euro had opgebracht, dit geld gaat naar een stichting die kinderen helpt met het syndroom van down. Thunder in the park 2 is dus absoluut geslaagd.

Giorgio Pantano
“Een fantastische ervaring. Ik heb er van genoten om in de Minardi two-seater te mogen rijden, graag wil ik het team bedanken voor de kans die ze me gegeven hebben.”

Paul Stoddart
“WOW!, wat een fantastische dag. Ik wil graag iederen bedanken voor het mogelijk maken van deze dag, gaarna wil ik Damon Hill speciaal bedanken. [photo2]Het European Minardi team en European Avation hebben de afgelopen drie weken hard gewerkt, graag wil ik deze mensen in het speciaal bedanken. Ook moeten we Murray Walker niet vergeten, hij gaf na twee jaar toch nog weer eens commentaar. Het is een fantastisch evenement geweest.”

Uitslag:
1. Giorgio Pantano/Chris Eubank
2. Christijan Albers/Mehboob Hamza
3. Alex Yoong/Lee Amaitis
4. Damon Hill/Derek Sadler
5. Paul Stoddart/Sam Goldstein
6. Matteo Bobbi/Darren Williams
7. David Saelens/Beverley Turner
8. Mark Webber/Jonathan Frost

Loading