Voorbeschouwing DHL Jordan Honda

[photo1]Het verbod op testen in de maand augustus en de drie weken die tussen de Grand-Prix van Duitsland en Hongarije zitten heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers van DHL Jordan Honda hebben kunnen uitrusten.

Het raceteam en testteam zijn op vakantie geweest, de medewerkers in de fabriek hebben echter niet kunnen uitrusten. In de fabriek werd hard gewerkt om de Jordan in de resterende vijf races te verbeteren.

“We hebben enkele software bugs uit het traction-control systeem gehaald” aldus technisch-directeur Gary Anderson. “We werken er nu aan om het launch control systeem te perfectioneren. Voor de race op de Hungaroring hebben we enkele aanpassingen aangebracht. Voordat we naar Hongarije gaan verrichten we nog een shakedown, het meeste hebben we moeten testen in de windtunnel. We hebben al gewerkt aan de bolide voor volgend jaar.”

Eddie Jordan
“Honda heeft dit weekend weer heel wat in petto voor ons, het ziet er goed uit. Als we dit weekend goed presteren, dan moet het mogelijk zijn om in de punten te finishen.”

[photo2]Gaincarlo Fisichella
“De Hungaroring is een lastig circuit, het circuit is erg stoffig en de temperaturen zijn meestal zeer hoog. Tractie is de sleutel, het circuit vraagt ook veel van de conditie van de coureurs.”

Takuma Sato
“Ik heb het circuit afgelopen week in een huurauto bezocht, het leek me een interesant circuit. Het lijkt een beetje op een go-kart circuit, een mooie baan maar niet voor de Formule 1. Ik hoop dat we goed kunnen presteren zodat ik mijn beste resultaat (8e in Duitsland) kan verbeteren. Ik weet dat het moeilijk is om punten te scoren, maar het is niet onmogelijk, ik kan niet wachten om ze te pakken.”

Loading