Race & Rally in Mecc Maastricht

Het Mecc in Maastricht is van 17 tot en met 19 januari het terrein van Race & Rally International 2003, een veel belovende autosportbeurs die voor het eerst gehouden wordt.

Organisator Roger Peters heeft veel nationale en internationale coureurs en teams bereidt gevonden naar Maastricht af te reizen. Alle drie de merken die aan de Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) deelnemen zullen ook vertegenwoordigd worden, Mercedes-Benz, Opel en Abt Sportsline.

In de live action arena zullen verscheidene wagens en motoren hun donuts draaien, en het publiek vermaken met mooie stunts. Jong Nederlands talent is ook aanwezig in de vorm van Guido van der Garde, kersvers wereldkampioen karting, en Formule-Ford coureur Xavier Maasen. Namens het DTM komen Christijan Albers (Mercedes-Benz), Timo Scheider (Opel Astra) en Mattias Ekström (Abt Audi TT) in actie komen in een bloedstollende race. Maastrichtenaar Phil Bastiaans komt in actie in zijn Renault Clio en Duncan Huisman in zijn ETCC BMW.

Voor de rally liefhebbers is er in de live action arena ook genoeg te beleven. Henk Vossen zal te zien zijn in zijn Mitsubishi Lancer Evolution, Jan de Winkel in zijn Volkswagen Golf, en Roland Vlietstra en Dirk Garvelink zullen beide achter het stuur van hun Ford Focus plaatsnemen.

Natuurlijk zullen er ook verschillende racebolides en motoren te bezichtigen zijn, waaronder de Dome-Judd waarmee Jan Lammers deelneemt aan de 24 uur van Le Mans, alle merken uit het DTM en een aantal Formule 1 wagens.

Binnenkort kun je bij F1News.nl kaarten winnen voor Race & Rally 2003 !

Meer info over Race & Rally International vind je op race-rally.net.

Loading