Kort nieuws

* Frank Williams heeft bevestigd dat McLaren Juan-Pablo Montoya bij hem weg wilde kopen. Ron Dennis wilde Montoya in 2004 al in zijn team hebben, in ruil voor Coulthard zou Montoya dan naar McLaren gaan. Bovendien wilde McLaren een flink bedrag erbij doen.

* Ferrari heeft ontkent dat Rubens Barrichello een deal tot en met 2006 heeft gesloten. Volgens het team is er nog niets getekent, en zal er gepraat worden zodra te tijd daar rijp voor is. Barrichello heeft een contract tot het eind van 2004.

* Volgens geruchten heeft Roman Abramovich een aanbod gedaan aan Eddie Jordan om het team over te kopen. De eigenaar van voetbalclub Chelsea zou rond de 210 miljoen euro hebben geboden. Hij zou het team naar de top willen brengen, en geld speelt daarbij geen rol. Een persvoorlichter heeft vandaag ontkent dat Eddie Jordan met Roman Abramovich heeft gesproken.

* Nog meer geruchten rond Jordan. Jacques Villeneuve zou opnieuw in beeld zijn bij dit team. Met medewerking van Bernie Ecclestone zou Villeneuve terugkeren naar de Formule 1. Dis is slecht nieuws voor Jos Verstappen, zijn positie is zowiezo iets verslechterd de afgelopen week omdat Jordan, net als alle andere teams, een financiele impuls heeft gekregen van de FIA van ongeveer 17 miljoen euro.