Reacties Trust, Verstappen, en Stoddart

Michel Perridon, directeur van Trust Computer Products: “Snelheid, technologische vernieuwingen en design staan model voor zowel Trust Computer Products als de Formule 1. We zijn beiden vernieuwend en dynamisch. Over dynamiek gesproken; een beter voorbeeld dan Jos Verstappen is haast niet denkbaar. Hij weet als Formule 1 coureur kwaliteit perfect te koppelen aan dynamiek.”

“Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in Nederland, net als Jos”, legt Perridon uit. “We zijn trots op onze sportmannen en -vrouwen en hun resultaten. Nederland kan gewoon niet ontbreken in de Formule 1! Daarnaast kán en wíl Trust de vele Jos Verstappen fans niet teleurstellen. Trust zorgt ervoor dat Nederland op zondagmiddag weer ouderwets Jos Verstappen vermaak krijgt. De starts van de races weer leuk in de Formule 1!” “Jos is zijn wilde haren kwijt en zit nu aan zijn top. We verwachten dan ook positieve race resultaten van zowel Jos als het Minardi team in het komende seizoen.”

Paul Stoddart, de teambaas van Minardi F1 is bijzonder enthousiast over zijn laatste aanwinst. “Dit is geweldig nieuws. Ik denk dat we met het duo Jos Verstappen en Justin Wilson de sterkste rijderscombinatie hebben in de geschiedenis van Minardi. Het is een ideale mix van talent en ervaring. Tel daarbij op ons prima chassis van de auto en de oersterke Corworth Racing CR3 motor en we zijn verzekerd van een pakket dat kwalitatief een flink stuk hoger ligt dan dat van vorig seizoen. Natuurlijk, pas tijdens de eerste Grand Prix in Melbourne zullen we weten waar we staan ten opzichte van de andere teams. Maar het zou me niets verbazen als we uitgroeien tot dé verrassing van het F1 2003 seizoen. Tot slot wil ik Trust Computer Products bedanken voor het vertrouwen wat ze -in mijn ogen terecht- hebben in Jos Verstappen. Mede dankzij Trust zijn we verzekerd van een sterk pakket en heeft Minardi er ontelbare Nederlandse racefans bijgekregen!”

En dan Jos Verstappen, de man die alle Nederlandse racefans het hart weer sneller moet laten kloppen. “Ik ben ontzettend blij dat ik komend seizoen weer op de grid sta. Ik heb altijd vertrouwd in een terugkeer op het hoogste niveau. Mede dankzij mijn manager Huub Rothengatter en begeleider Raymond Vermeulen, die achter de schermen keihard geknokt hebben om mijn comeback te bewerkstelligen rijd ik komend seizoen voor een team waar de nodige progressie te verwachten valt. In het bijzonder wil ik Trust Computer Products bedanken voor hun steun en vertrouwen in mij. Zij hebben er mede voor gezorgd dat er komend seizoen weer veel te genieten valt voor de Nederlandse racefans.”

Loading