Renault positief over Canada

[photo1]Mike Gascoyne is optimistisch dat het team de goede prestaties voort kan zetten die het team dit seizoen heeft behaald en verwacht een puntenfinish. “We verwachtten wederom een sterk optreden in Montreal. De auto moet goed in de chicanes liggen, goed met de hobbels om kunnen gaan en stabiel kunnen remmen. We zijn goed in al deze gebieden en Montreal is al altijd een goed circuit geweest voor het team.”

Het Renault Team ligt 4e in het kampioenschap na 7 races hoewel Gascoyne weet dat het team veel meer punten had kunnen halen met betere betrouwbaarheid. “In Monaco lieten we zien dat we zeker het 4e team zijn. Ik denk wel dat het teleurstellend was dat we slechts 7e en 8e waren. Hoe dan ook, Trulli reed een goede race en het is goed dat hij z’n eerste punten heeft gescoord dit seizoen.”

Pat Symonds deelt deze mening: “Voor het team maakt het niet uit waar de punten worden gehaald, maar het is zeker goed voor Jarno en hij zal deze race vanuit een positief licht bekijken.”

Hoewel het team goed op weg gaat naar het doel (4e in het kampioenschap) ziet Gascoyne nog steeds vooruitgang in de prestaties. “We zijn tot nu toe waar we aan het begin van het seizoen wouden staan. Elke keer dat we zijn gefinished reden we zeer competitief en scoorden we punten. Het probleem is dat we ook een paar goede kansen hebben gemist. We moeten ons nu op de betrouwbaarheid verbeteren om ons volle potentieel te laten blijken.”

Loading