Sauber denkt nog over coureurs

[photo1]Sauber Petronas teambaas Peter Sauber heeft nog steeds geen beslissing gemaakt omtrent de coureurs voor volgend jaar. Sauber weet nog niet of hij met jong talent of een ervaren coureur aan de start wil komen.

Dat Felipe Massa volgend jaar opnieuw voor Sauber zal rijden is wel duidelijk. Wie zijn teamgenoot zal worden is dus nog een groot vraagteken. David Coulthard, Jacques Villeneuve, Anthony Davidson, Vitantonio Liuzzi, Gary en Paffet, en Christijan Albers worden met hem team in verband gebracht. Liuzzi mag volgende week al op het circuit van Jerez testen. Naast Liuzzi brachten Albers en Villeneuve ook al een bezoek aan de Sauber fabriek.

“Ik heb de afgelopen jaren al veel risico genomen met jonge talenten”, aldus Peter Sauber. “Ik weet niet of ik dat volgend jaar weer wil doen, ik kan natuurlijk ook kiezen voor een ervaren kracht. Het klopt dat we ook met Christijan Albers hebben gesproken. We hebben echter helemaal niets afgesproken, misschien komt er een test met hem maar dat is nog niet zeker. Voorlopig zal naast onze vaste coureurs alleen Vitantonio Liuzzi voor ons testen. Ik verwacht dat het maken van onze keuze nog wel even op zich laat wachten.”

Loading