Sauber strikt nieuwe sponsor

[photo1]Het is Sauber Petronas opnieuw gelukt een sponsor te strikken. De afgelopen weken wist het Zwitserse team al diverse nieuwe sponsoren aan te trekken.

Op de teampresentatie van Sauber wist Peter Sauber Mobile TeleSystems (MTS) als nieuwe sponsor te presenteren. De logo’s van Mobile TeleSystems zijn groots op de barge-boards van de Sauber aanwezig.

Mobile TeleSystems is een Russisch bedrijf dat de grootste mobiele telefoon provider is in Oost Europa en Rusland. 72% van alle mobiele Russische bellers belt met Mobile Telesystems. Het concern haalt jaarlijks een winst van bijna 200 miljoen Euro. Sauber heeft MTS voor de meerdere jaren aan zich weten te binden.

“In deze moeilijke economische tijden hebben we een solide sponsorpakket aan ons team weten te binden” aldus teambaas Peter Sauber. “Negen dagen geleden besloot Red-Bull haar sponsorovereenkomst te verlengen, nu mogen we ook Mobile Telesystems tot onze sponsoren rekenen. We hebben nu een fantastisch pakket voor de lange termijn.”