Schumacher ontkent comeback

Michael Schumacher heeft de geruchten over een mogelijke rentree in de nabije toekomst de kop in gedrukt. De Duitser kampt met nekproblemen na een motorongeluk eerder dit jaar. Daardoor moest hij zijn veelbesproken comeback dit weekend in Valencia afblazen. De geruchten over een mogelijke rentree tijdens de komende races in Spa of Monza blijven echter aanhouden.

Zeker nu vervanger Luca Badoer vandaag een beschamende laatste plek liet noteren tijdens de kwalificatie. Maar toch weet Schumacher heel zeker wie er in Spa in de tweede Ferrari naast Kimi Raikkonen gaat plaatsnemen: “Luca. Zeker weten.” Op de vraag of de situatie voor Monza misschien anders ligt, was het antwoord eveneens vrij duidelijk. “Voor Michael is het fysiek echt niet mogelijk om van start te gaan in Monza”, aldus woordvoerster Sabine Kehm.

De zevenvoudig wereldkampioen had nog meer slecht nieuws te vertellen aan zijn fans, waarvan velen hoopten dat Schumacher een definitieve comeback zou overwegen. “Ik wilde Felipe Massa tijdens zijn afwezigheid vervangen. Maar ik heb geen interesse in een permanente rentree.” Hoe het ook zij, de geruchten over een mogelijke toekomst van Michael Schumacher in een Formule 1 wagen zullen voorlopig ongetwijfeld nog wel aanhouden.

Loading