Testdata voor eind 2006

[photo1]In deze korte pauze tussen de laatste race van het jaar en de wintertests hebben de teams hun schema’s voor de laatste 2 maanden van 2006 vastgelegd. Het Formule 1 geweld barst vanaf 28 november weer los met een 4 daagse test in Barcelona.

Veel teams zullen met nieuwe motoren, rijders, sponsors en belangrijkst banden rijden. Mclaren trapt de test op de dinsdag af en zullen tot en met donderdag aan het werk zijn met Pedro De La Rosa, Lewis Hamilton en Gary Paffet. Op die 3 dagen zal ook het BMW Sauber team en het Honda team in actie komen.

Vanaf de woensdag mag Renault zich 3 dagen lang uitleven op het circuit. Dan zal ook Toyota 3 dagen lang aan het werk zijn in Spanje. Williams zal ongetwijfeld ook anwezig zijn met de nieuwe Toyota motoren. Ook wordt verwacht dat Red Bull-Renault, en Toro Rosso-Ferrari in actie komen.

Vanaf 6 december verplaatst het circus zich richting Jerez voor een 3 daagste test. Dan duurt het weer tot 13 December waar weer een 3 daagse test zal plaatsvinden.

Edwin Scholten
F1News.nl

Loading