Testsessie: Barcelona dag 3

[photo1]De teams reden vandaag opnieuw op een droog circuit bij een temperatuur van 15 graden Celsius. De naam Renault stond net zoals gisteren ook vandaag bovenaan het lijstje.

Button zette de snelste tijd op de klokken. Heinz Harald Frentzen was een verrasende tweede, de Duitser zette de afgelopen week snelle tijden neer in de Arrows. De Duitser speelde vandaag vooral met de set-up om de bolide beter te leren kennen.

Bij Jordan kende men opnieuw de problemen met de Honda krachtbron. In de Jordan van Sato plofte opnieuw een Honda, Sato kon geen lange runs meer rijden omdat het teveel tijd koste om de motor te wisselen.

Fisichella reed vandaag enkele lange runs, de doctor adviseerde hem echter om niet meer dan 10 ronden achter elkaar te rijden. Na zijn zware crash heeft Fisichella nog al wat problemen met zijn linker knie.

Mark Webber was tevreden met de Minardi, Alex Yoong viel opnieuw hopeloos door de mand door maar liefst 3,2 seconden op zijn teamgenoot toe te geven.

Minardi, Arrows, Renault, en Jordan vertrekken morgen naar Engeland. De teams testen daar volgende week op het circuit van Silverstone waarna het circuit naar Australië wordt gevolgen.

1. J. Button 1.17.680
2. HH. Frentzen 1.18.600
3. T. Sato 1.18.950
4. M. Webber 1.20.260
5. G. Fisichella 1.20.360
6. A. Yoong 1.23.470

Loading