Toekomst Bernoldi onzeker

[photo1]Enrique Bernoldi moet vrezen voor zijn toekoms bij het team van Arrows als het team overgenomen wordt door Craig Pollock. De Canadees sluit niet uit dat Jaques Villeneuve hem volgt als hij het team van Arrows overneemt. Pollock is een goede vriend van Villeneuve en hij is tevens zijn manager.

Met Pollock’s uitlatingen over Bernoldi zet hij de verhoudingen met drankfabrikant Red Bull op scherp. Red Bull is de sponsor van Bernoldi, maar Red Bull wordt ook in verband gebracht met een eventuele overname van Arrows. Red Bull Heeft al eerdere plannen gehad om Arrows over te nemen, maar dit is in een rechtzaal te niet gedaan door de grootaandeelhouder van Arrows, Morgan Grenfell.

Enrique Bernoldi heeft in anderhalf seizoen Formule 1 geen wk-punt gescoord. Bernoldi had het dit seizoen niet makkelijk met Heinz Harald Frentzen als teamgenoot. De Duitser was Bernoldi het hele seizoen te snel af in de kwalificatietrainingen. Frentzen scoorde tevens in Monaco enkele belangrijke WK punten voor het noodlijdende team van Arrows. Ook Bernoldi zelf heeft zijn twijfels geuit over zijn voortbestaan bij Arrows, aldus onbevestigde berichten.

Loading