Toyota beëindigd succesvolle testsessie

[photo1]Met nog een maand te gaan voor de Grand-Prix van Australië heeft het Panasonic Toyota Racing team vandaag opnieuw een succesvolle testsessie beëindigd. De afgelopen vier dagen kwamen Oliver Panis en Cristiano Da Matta in actie.

“Ik ben heel blij wat we hier bereikt hebben” aldus Oliver Panis. “Ons testprogramma voor de banden is bijna afgewerkt, dat is heel belangrijk. Vandaag kenden we aan het einde van de dag een klein technisch probleem waardoor we eerder moesten stoppen. Maar de TF103 was deze week heel erg goed, vooral de balans is enorm verbeterd.”

Norbert Kreyer – Generale Manager
“We hadden voor deze week zeer veel testwerk gepland staan, we hebben het schema bijna helemaal af kunnen werken. Voor Panis en Da Matta had het testen van de banden de prioriteit, dat is heel belangrijk vlak voor de start van het seizoen. Beide coureurs hebben voortreffelijk gewerkt en ons van zeer bruikbare feedback voorzien.”

[photo2]Het Panasonic Toyota Racing team vertrekt nu naar Frankrijk, daar zal het team van 11 tot 13 februari op Paul-Ricard in actie komen. Oliver Panis, Cristiano Da Matta, en testcoureur Ricardo Zonta zullen allen achet het stuur kruipen. Voor de Grand-Prix van Australië zal Panasonic Toyota Racing nog op de volgende plaatsen testen:
11 – 13 februari – Paul-Ricard (Frankrijk)
25- 26 februari – Jerez (Spanje)
25 – 27 februari – Imola (San Marino)