Trulli naar Toyota

Jarno Trulli zal de komende twee jaar voor de Formule 1 renstal van Toyota uitkomen. Vanmorgen werd het slechts bewaarde geheim van de Formule 1 eindelijk officieel bevestigd, vandaag zal de Italiaan al voor Toyota op het circuit van Silverstone testen.

“Zoals de media al suggereerden klopt het inderdaad dat we al langere tijd met Jarno Trulli aan het praten waren”, aldus Toyota teambaas Tomita. “Toch is het contract afgelopen week pas getekend. We denken dat Jarno de perfecte teamgenoot is voor Ralf Schumacher. Er zullen geen teamorders zijn in 2005, dat wil ik benadrukken.”

Ricardo Zonta zal volgend jaar de derde coureur van Toyota worden, Panis zullen we alleen nog tijdens enkele testsessies in actie zien. Ryan Briscoe mag vertrekken bij Toyota, hij zal volgend jaar niet langer voor het team rijden. De Australiër is al sinds het ontstaan van de Formule 1 renstal van Toyota bij het team. Toyota gaat Briscoe nu helpen hem onder te brengen bij een ander Formule 1 team, er worden momenteel gesprekken met Jordan en Minardi gevoerd.

Loading