Trust officieel sponsor Jordan

[photo1]Vanaf heden is Trust officieel sponsor van het Jordan Grand Prix Team. Gedurende het seizoen 2004 zal Trust herkenbaar op de EJ-14 van het Jordan team te vinden zijn, met het logo op de spiegels en op de voorvleugels van de auto’s.

Vandaag hebben Eddie Jordan en Trust directeur Michel Perridon het sponsorcontract afgerond.
“Onze ervaringen met de Formule 1 in 2003 waren ontzettend positief voor het bedrijf en daarom willen wij doorgaan in de autosport. Trust zal wederom het maximale resultaat uit deze sponsoring halen in de vorm van bijvoorbeeld promotionele acties op Europees niveau”, aldus Perridon. Over de relatie met de teameigenaar zei Perridon: “De samenwerking tussen Eddie Jordan en mij verliep heel goed, wij zijn erg blij deze samenwerking te kunnen voortzetten in de vorm van een sponsorcontract voor het F1 seizoen 2004.”

Tijdens de laatste contractbesprekingen is het management van Nederlandse coureur Jos Verstappen aanwezig geweest en de uiteindelijke beslissing van Trust om het team van Eddie Jordan te sponsoren is in goed overleg met hen genomen. Momenteel wordt met het team gesproken over de mogelijkheden voor Jos Verstappen in de Formule 1.

Loading