Varossieau lonkt naar Van der Garde

De ex-manager van Christijan Albers, Lodewijk Varossieau, wordt mogelijk de nieuwe manager van Giedo van der Garde. Varossieau liet in het blad Formule 1/ Racereport weten al in Monaco met Van der Garde om de tafel te hebben gezeten.

Lodewijk Varossieau brak tijdens de Grand-Prix van Amerika met Christijan Albers. Varossieau was 6,5 jaar de belangenbehartiger van de Spyker F1 coureur. Varossieau stapte na het bekend worden van de breuk meteen op het vliegtuig naar Nederland.

Varossieau laat Formule 1/ Racereport weten dat hij meteen na de breuk door diverse coureurs is benaderd met de vraag om hun belangen te behartigen.

In Monaco praatte Varossieau niet alleen met Van der Garde maar ook met zijn schoonvader Marcel Boekhoorn. Boekhoorn is miljardair en is een van de grotere aandeelhouders in Spyker Cars. Doordat Varossieau de sponsor belangen behartigd van Spyker F1 lijken beide mannen een mooie connectie te hebben.

Varossieau laat weten dat er nog geen overeenkomst is met Van der Garde maar dat beide partijen wel enthousiast zijn. Mocht Varossieau daadwerkelijk manager worden van Van der Garde dan kan hij meteen aan de slag. Van der Garde heeft namelijk nog een contractueel geschil met Super Aguri F1 dat hem voorlopig weerhoudt van een Formule 1 superlicentie.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading