Verstappen en Trust zijn het nog steeds niet eens

[photo1]Trust en Jos Verstappen zijn het nog altijd niet eens. De Nederlandse Autosport Bond (KNAF) en Har Muermans hebben geprobeerd beide partijen te verzoenen, deze pogingen zijn tot dusverre vruchteloos gebleken.

De KNAF en Trust zijn het eens geworden, beide partijen willen een Nederlands talent gaan ondersteunen. Dankzij de steun van Trust moet het mogelijk worden dit talent op te leiden. Verstappen en Trust hebben echter tot 2006 een exclusief contract, daarom is een samenwerking tussen de KNAF en Trust voorlopig nog niet mogelijk.

Har Muermans wil deze week nog een afspraak met Verstappen en Trust directeur Michel Perridon maken. Dit zal niet makkelijk worden, begint maart verliet een woedende Verstappen en manager Vermeulen het Trust pand. Perridon wil dat Verstappen zich distantieert van de haatmails die de Verstappen fans naar Eddie Jordan stuurden.

Daarnaast had Verstappen beloofd afstand te nemen van een artikel in het blad Racereport, in dit artikel werd Trust met de grond gelijk gemaakt. Har Muermans betwijfeld of het tot een verzoening zal komen, hij wil de gehele zaak in stilte oplossen.

De manager van Verstappen Huub Rothengatter heeft een e-mail gestuurd naar Jordan. Hierin meldt Rothengatter dat hij 20% van de 1 miljoen Euro sponsorgeld eist die Trust aan Jordan heeft overgemaakt. Volgens Trust is er echter nog steeds niet betaald omdat een exclusieve overeenkomst met Verstappen dit belemmert.

Loading