Verstappen heeft nog steeds niets gehoord

[photo1]Jos Verstappen word vandaag in ieder geval niet gepresenteerd als coureur bij Arrows, als Arrows vandaag al een beslissing bekend zou maken.

“Tot op heden heb ik niets gehoord van de heer Walkinshaw” laat zijn zaakwaarnemer Huub Rothengatter op de site van Jos Verstappen weten. “Ik heb direct nadat Frentzen wegging bij Arrows gezegd dat zijn vertrek niet automatisch inhoudt dat Jos weer voor Arrows gaat rijden. Tom Walkinshaw is nu aan zet. Hoe hij beslist, dat laat ik graag aan hem over. Ik zeg het nogmaals: alleen Jos weer laten rijden is niet voldoende om de juridische geschillen die er zijn op te lossen. De contractuele discussiepunten moeten opgelost worden. Geloof me, juridisch hebben we nog altijd volop de druk op de ketel staan.”

“Ik heb sterk het idee dat de problemen erg groot zijn bij Arrows”, denkt Rothengatter. “En het geschil met Jos Verstappen is er slechts één van. De kwestie met Morgan Grenfell moet volgens mij eerst uit de wereld geholpen worden. We moeten het gewoon afwachten. Tot op heden heb ik dus niets gehoord van de heer Walkinshaw.”

Volgens diverse geruchten zou Arrows vandaag een persbericht versturen waarin meer duidelijk zou worden. Tot op heden (14.28) is dit nog steeds niet gebeurd. Het is maar de vraag of deze geruchten omtrend de beslissing niet uit het land der fabelen komen.

Loading