Vier onmisbare apps voor de F1-liefhebber

Als F1-liefhebber wil je altijd en overal toegang hebben tot het laatste F1-nieuws en de live races kunnen bekijken. Met de volgende apps heb je de Formule 1 continu op zak. Heb je nog een nieuw telefoonabonnement nodig? Let tijdens het sim only vergelijken zeker op de inbegrepen databundel, je zult het nodig hebben met deze apps. Een goede smartphone is sowieso geen overbodige luxe, want daarmee kijk je beelden op hoge kwaliteit terug.

Official F1-app

Met de Official F1-app hoef je geen enkel belangrijk moment van de F1 te missen. Lees het laatste nieuws over de race, bestudeer de technische analyses van de experts en volg de Grand Prix-kalender en resultaten. Wil je graag meer weten over je favoriete coureur? Je vindt in de app uitgebreide biografieën van alle coureurs en teams. Pushmeldingen zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van alle belangrijke gebeurtenissen tijdens de race. Dankzij live telemetriegegevens en bestuurderstrackers voor alle coureurs en interactieve kaarten volg jij eenvoudig je favoriete team.

Team Formula

Team Formula is de oudste F1-app uit deze lijst. Het hele jaar door volg je alle ins en outs van de Formule 1 met deze app. Bekijk de kalender van het komende seizoen en stel je alarm in voor races die je absoluut niet wilt missen. Ontdek het circuit dankzij de circuitgegevens en de kaartlink. Volg alle resultaten van de kwalificaties en de races en filter eenvoudig welke nieuwsbronnen je wel of niet wil zien. De afteltimer vertelt je hoe lang je nog moet wachten voor de volgende Grand Prix start. Zo mis je nooit meer een start. Toch wel een van de leukste momenten van een race. 

F1 TV Pro

Met F1 TV Pro heb je een advertentievrije streamingdienst in je broekzak zitten. Via deze app stream je alle F1-sessie van de Grand Prix live of on-demand. Daarnaast kun je ook de Porsche Supercup, de F2 en de F3 bekijken. Op het Pitlane-kanaal krijg je deskundig commentaar en maar liefst in zes talen. Volg de persconferenties met de coureurs en analyses van de race. Je hebt eveneens toegang tot exclusieve voorbeschouwingen en technische analyses. Richt de camera op jouw favoriete coureur en luister mee terwijl de teamstrategie wordt besproken op het radiokanaal van het team. Krijg je maar niet genoeg van de F1? Er is in de app meer dan 1000 uur historisch beeldmateriaal beschikbaar.

Max Verstappen-app

Grote kans dat Max Verstappen jouw favoriete coureur is. Dan mag de officiële Max Verstappen-app niet ontbreken op jouw telefoon. Je ontdekt er niet alleen het laatste nieuws over de coureur zelf maar krijgt er ook uitgebreide informatie over de circuits en de eerdere resultaten van Max Verstappen op deze circuits. Je ontvangt notificaties van zijn trainingen, kwalificaties en races, zodat je geen minuut uit de carrière van Max Verstappen hoeft te missen.

Loading