Villeneuve: artiest, toekomstig vader én getrouwd man

Jacques Villeneuve heeft het er maar druk mee. De Grand Prix van Monaco was nauwelijks afgelopen of de Canadees stapte in het huwelijksbootje met zijn vriendin Johanna Martinez. In Zwitserland gaf het paar afgelopen maandag het ja-woord, met slechts familie en enkele goede vrienden in het bijzijn.
Het feest werd na de huwelijksvoltrekking voortgezet in Villars, waar het stel zal gaan wonen. Volgende week zullen Jacques en Johanna Villeneuve ook voor de kerk trouwen in Parijs. Overigens liet het paar weten in blijde verwachting te zijn.

Naast het leven als Formule 1 coureur heeft Villeneuve nog een hobby. Het schrijven en maken van muziek. Aangezien de Canadees afgelopen winter allerminst zeker was van een stoeltje bij een Formule 1 team, heeft hij zijn zinnen verzet en is hij in Parijs een album gaan opnemen wat later dit jaar zal uitkomen.

“Iedereen zingt onder de douche of speelt op een virtuele gitaar. Eigenlijk is dit hetzelfde alleen een stapje verder, ik heb dit altijd al gewild en ook wel een beetje uit nieuwsgierigheid. Ik heb altijd al van muziek gehouden,” legt Villeneuve uit. “Mijn opa was piano stemmer, mijn vader speelde de piano en trompet en mijn zus is ook een goede muzikant… het zit in onze genen!”

Op de vraag hoe zijn collega’s zullen gaan reageren, zei hij: “Misschien zullen mijn collega’s in de sport zeggen dat ik een geweldige muzikant en zanger ben, terwijl muzikanten misschien zullen zeggen dat ik een geweldige coureur ben!”

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading