Villeneuve naar Jaguar?

Het lijkt erop dat de naam Jacques Villeneuve nog niet mag worden weggestreept van het lijstje met daarop de kandidaten voor het tweede Jaguar stoeltje. Volgens enkele Canadese media heeft de manager van Villeneuve, Craig Pollock, een bedrijf ingehuurd om sponsoren voor te vinden.

Pollock zou het bedrijf Slam Management ingehuurd hebben, dit bedrijf zou nu met 30 bedrijven in gesprek zijn. Al deze bedrijven hebben mogelijke interesse om Villeneuve met financiële ondersteuning in het tweede Jaguar stoeltje te helpen. Jaguar zou ongeveer 5 miljoen Euro van de tweede coureur hebben gevraagd.

Daarnaast zijn Jos Verstappen, Alexander Wurz, en Christian Klien ook nog in de race. De Oostenrijkers Wurz, en Klien beschikken samen over de sponsor Red-Bull, Verstappen heeft de steun van Trust, Halfords, Willux, en de Muermans Groep. Daarnaast maakt de huidige tweede Jaguar coureur Justin Wilson ook nog kans op een contractverlenging, hij kan echter geen 5 miljoen Euro op tafel leggen. Dat maakt hem echter zeker niet kansloos.