Webber of Albers

Nadat Fernando Alonso op 2 november European- Minardi plotseling verliet draait de geruchtencarrousel weer op volle toeren. Volgens de geruchten gaat het duel om het stoeltje tussen de Australiër Mark Webber en de Nederlander Christijan Albers.

Webber dit seizoen testcoureur bij Benetton over zijn kansen:”Flavio Briatore wilde niet met me verder als testcoureur. Dat heeft hij me verteld. Ik wil in Australië graag op de grid staan, ik denk dat bij European- Minardi mijn enige kansen liggen. Ik heb een goede en succesvolle tijd in de Formule 3000 gehad. We zijn in gesprek, en ik denk dat het er voor volgend seizoen heel goed uitziet”.

Albers liet vandaag weten met twee teams in gesprek te zijn, de test met European- Minardi was hem al langer beloofd, Stoddart de teambaas van European- Minardi wilde Yoong echter kilometers laten maken. Onlangs zou Albers ook voor een ander team testen, zijn bolide was al onderweg naar Barcelona maar de test werd op het laatste moment afgeblazen. Om welk team het gaat is onbekend, er word gefluisterd dat het om Arrows ging.

Albers:”Het is moeilijk om in de Formule 1 te komen, maar we doen ons best en we zijn er elke dag druk mee bezig. Momenteel proberen we sponsoren te vinden. Je weet het natuurlijk nooit, het is Formule 1, maar het is zeer waarschijnlijk dat ik volgend jaar mijn debuut maak.”

Bij European- Minardi geven ze geen enkel commentaar, ook is nog niet bekend wanneer men de coureurs zal presenteren.

Loading