Williams vol vertrouwen

Het BMW Williams team is vol vertrouwen voor de Grand-Prix van San Marino, sinds 1980 won het Williams team maar liefst 8 Grand-Prix op het circuit van Imola. McLaren en Ferrari wisten op dit circuit respectievelijk slecht zes en drie overwinningen te behalen. Na een goede seizoensstart wil Williams hier zijn 9e overwinning te behalen.

“Om eerlijk te zijn wil ik hier de Grand-Prix winnen, ik wil de overwinning pakken die ik in Brazilië net miste” aldus Ralf Schumacher. “Het circuit bevalt me, met snelle stukken, vorig jaar won ik hier nog, dus alle reden om positief te zijn. Ferrari liet in Interlagos echter zien dat de nieuwe bolide sneller is als de oude, we zullen dus hard moeten werken.”

“San Marino is een goed circuit” aldus Montoya. “Ik had veel pech vorig jaar, ik denk dat ik hier veel beter had gekund, het was een nat weekend en ik verloor veel tijd. Italianen zijn leuke mensen en er heerst een geweldige sfeer op het circuit. Het is goed om weer in Europa terug te zijn, nu hoeven we niet meer zoveel te reizen. Het is relaxt omdat we nu niet meer zover hoeven te vliegen. Na de eerste drie Grand-Prix zijn we vol vertrouwen, hopelijk werkt het weer mee.”

Loading