Winnaar GP Bahrein krijgt lokaal brouwsel over zich heen

De winnaar van de Grand-Prix van Bahrein krijgt geen champagne over zich heen. Vandaag presenteerde de organisatie van de Grand-Prix een nieuwe drankje dat koolzuurhoudend is waarmee de eerste drie van de race mee mogen spuiten.

Uit respect voor de cultuur en tradities van Bahrein zal er niet met het alcoholhoudende champagne worden gespoten. De organisatie heeft nu een eigen brouwsel gemaakt met daarin veel koolzuur en lokaal fruit. Het drankje heeft de naam Warrd gekregen en werd vandaag al rondom het circuit van Bahrein uitgedeeld.

Overigens staat er nabij het circuit een grote tent in de woestijn, in deze tent kunnen bezoekers van de race worden opgevangen als zij geen slaapplaats mochten vinden. Ook is er een speciale weg vanaf het vliegveld geopend waar alleen de bezoekers van Grand-Prix mogen rijden, dit om verkeerschaos te voorkomen. De lokale bevolking gevraagd niet naar het vliegveld te gaan als men daar niet hoeft te zijn, men is namelijk bang voor chaos rondom het vliegveld van de hoofdstad Manama.

Loading